Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Gairebé 137.000 alumnes comencen el nou curs escolar al Camp de Tarragona

Incrementen els docents gairebé un 7% arribant als 7.257 al territori

ACN

Whatsapp
Alumnes del César August es concentren davant l'escola per començar el curs escolar. Foto: Lluís Milián

Alumnes del César August es concentren davant l'escola per començar el curs escolar. Foto: Lluís Milián

El curs escolar 2017-2018 comença aquest dimarts al Camp de Tarragona amb 452 nous professors, fins als 7.257, el que suposa un increment del 6,7% respecte fa un any. Pel que fa als alumnes, són 136.900, davant els 115.332 del curs passat. Les etapes d'Educació Infantil i Primària es caracteritzen per una disminució en la matrícula però en la resta de nivells augmenta la xifra d'estudiants inscrits, en especial a l'ESO, amb més de 1.600. Així, en el segon cicle d'educació infantil, Primària i ESO són 89.576 alumnes, a l'FP i Batxillerat 18.006 i la resta ho són en estudis de primer cicle d'infantil, formació d'adults, ensenyament a distància, plans de formació i inserció i educació especial.

Nens i nenes, ja dins de l'aula, al César Augsut, començant el primer dia d'escola. Foto: Lluís Milián

Del total d'alumnat inscrit, la major part ho fa en centres públics, tant pel que fa als ensenyaments obligatoris com postobligatoris. Segons el Departament d'Ensenyament, l'augment de plantilla es notarà en els centres de majors complexitat i que requereixen una especial atenció per la diversitat dels seus alumnes i entorns complexos, que necessiten una atenció personalitzada.

D'altra banda, la formació professional dual compta amb més de 1.135 alumnes, 23 centres implicats, 119 títols impartits i més de 450 empreses i entitats col·laboradores al territori. 

Temas

Comentarios

Lea También