Gallines felices, ous millors

Per obtenir uns ous de màxima qualitat, és indispensable que les gallines gaudeixin d’una vida feliç a l’aire lliure

11 octubre 2019 10:14 | Actualizado a 14 octubre 2019 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’arribada del dia al món ve determinada per dos factors: la sortida del sol i la posta d’un ou per una gallina. Així succeeix a les granges d’Ous Roig. Amb els primers rajos de sol, a primera hora del matí, s’encenen a poc a poc les llums dels galliners i s’obren les portes, i les seues inquilines ponen tranquil·lament els ous. 

En el cas de l’empresa ebrenca, la gallina entra en producció a partir de les 18 setmanes, un temps per deixar-la créixer sense presses i tenir una vida digna.

L'espai que ocupen les granges d’Ous Roig és ben especial, als peus dels Ports i la Serralada de Cardó, als municipis d'Aldover, Horta de Sant Joan i Tortosa. Un paisatge únic per a un producte 100% de proximitat.

A continuació les gallines surten a gaudir del dia , estirar les potetes, i  picotejar entre les plantes. Cal dir que l’alimentació de les mateixes gallines no és pas qualsevol, sinó una concreta gestionada per Ous Roig, amb fabricació de pinsos propis de qualitat per a una dieta sana.


A les granges, les gallines gaudeixen d'un model de cria propi que vetlla en tot moment pel seu benestar. Aquest model es basa en quatre pilars fonamentals: espai i aire lliure, activitat, cures i seguretat.

Les gallines d’Ous Roig segueixen el model de vida que avui en dia s’anomena “slow life”: una vida digna i sense presses, gaudint de temps de qualitat i deixant als animals ser animals. Les gallines aprofiten l’aire lliure de les instal·lacions per córrer i saltar i gaudir del seu entorn. En fer-se fosc totes tornen cap a dins al galliner, per menjar, dormir i descansar. I és que l’empresa s’ha convertit en un referent pel que fa al respecte i el benestar animal...  Com millor està la gallina, millor estarà l’ou !
 

Comentarios
Multimedia Diari