Más de Tarragona

'Gilbert & Gaillard' atorga medalla d'or a tres vins de Clos Montblanc

La prestigiosa guia francesa també premia amb una medalla d'argent un altre vi del celler montblanquí

Redacció

Whatsapp
Salvador Puig, director general de l'Incavi; Dani Santacreu, 'export manager' de Clos Montblanc, i Sylvain Patard, redactor en cap de 'Gilbert & Gaillard'. Foto: Cedida

Salvador Puig, director general de l'Incavi; Dani Santacreu, 'export manager' de Clos Montblanc, i Sylvain Patard, redactor en cap de 'Gilbert & Gaillard'. Foto: Cedida

El concurs internacional 2017 de la prestigiosa guia francesa de vins Gilbert & Gaillard ha atorgat tres medalles d’or i una d’argent a quatre vins del celler Clos Montblanc. Els premis van ser lliurats a la fira ProWein celebrada a Düsseldorf el mes de març.

Els vins guardonats amb la medalla d’or han estat:

Clos Montblanc Masia les Comes 2012, un vi elaborat amb les varietats cabernet sauvignon (70%) i merlot (30%), amb un procés orgànic de l’elaboració a la finca, i que es deixa envellir en bótes durant 18-24 mesos.

Xipella 2015, un emblemàtic vi blanc que s’elabora amb un 40% de macabeu i un 60% de parellada. Amb un intens final afruitat.

Clos Montblanc Castell Tempranillo 2015, un vi elaborat amb un 85% tempranillo i un 15% cabernet sauvignon.

La medalla d’argent ha estat per al Clos Montblanc Castell, un macabeu/chardonnay de l’any 2015.

Els premis obtinguts en aquest concurs internacional signifiquen un gran reconeixement a la tasca de l’enòleg Josep Vadrí, un professional amb més de 25 anys a l’empresa.

El celler Clos Montblanc va ser fundat el 1988 per la família Carbonell Figueres, recollint una tradició familiar de tres-cents anys en l’elaboració artesanal de vins a la Conca de Barberà.

Temas

  • COMARQUES

Lea También