Gospel del Cor Carlit en benefici de Mans Unides al Teatre Tarragona

El preu del concert és de 15 euros i se celebra aquest diumenge 4 de novembre, a les 19 hores

30 octubre 2018 17:08 | Actualizado a 17 noviembre 2018 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diumenge, 4 de novembre, a les 19h, dins dels espectacles temporada OFF Km 0, el Teatre Tarragona acull el concert del Cor Carlit, el cor de gòspel més antic de l’estat espanyol. Enguany celebra el 30è aniversari amb un nou concert a favor de Mans Unides, amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

El Cor transmet el gòspel en estat pur i, fins avui l’han portat al Palau de la Música, Auditori de Barcelona, Santa Maria del Mar, Gran Teatre del Liceu, Auditori d’Eivissa, i també han actuat a Chicago, la ciutat bressol del gòspel al món. El seu repertori és actual i està a l’avantguarda dels cors de renom als Estats Units, sota la batuta d’Anna Roqué, directora i fundadora.

Els beneficis obtinguts en el concert es destinaran a un projecte de protecció i benestar a la infància al Districte de Villa Rica, província d’Oxapampa a la zona central de Perú.

El 47% de la seva població són joves de menys de 24 anys. Hi ha un limitat accés a l’educació secundària i un baix rendiment escolar acompanyat d’un increment del consum de drogues, alcoholisme i violència. Encara no existeix una xarxa social que promogui la protecció, el benestar i el bon tracte a la infància i adolescència que involucri a tots els sectors i a la societat civil.

Càritas Selva Central fa més de 15 anys treballant en el desenvolupament dels pobles exclosos, centrant les seves bases d’intervenció en les famílies.

El projecte té el propòsit de disminuir el maltractament físic, psicològic i l’abandonament escolar de tres centres educatius mixtes. Així mateix es realitzaran aliances estratègiques per a un treball coordinat amb el sector públic i altres entitats (Juntes Veïnals, Seguretat Ciutadana) i es conformarà el Comitè Multisectorial per a la sostenibilitat del projecte. Per aconseguir-ho es programen una sèrie d’activitats com ara, mètodes de disciplina lliure de violència a les llars, sessions d’orientació psicològica, tallers de bones pràctiques en la criança dels nens i educació sobre el maltractament infantil.

Els professors seran capacitats per a detectar casos de maltractament, proporcionar l’assistència necessària, aplicar mesures lliures de violència i ensenyar als estudiants les mesures reparadores. Se’n beneficiaran 1079 persones (pares, mares, alumnes i professors) i té un cost de 19.998 euros.

El preu del concert és de 15€ i les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Tarragona, a la delegació Mans Unides (Rambla Nova, 119) i a www.tarracoticket.cat

Comentarios
Multimedia Diari