Gran acollida de les felicitacions d’aniversari als infants per part de la Policia Local de Constantí

Durant aquesta primera setmana la iniciativa ha tingut tant d'èxit que s'han arribat a realitzar fins a 15 felicitacions a nens i nenes del municipi

06 abril 2020 16:30 | Actualizado a 09 abril 2020 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Constantí se sumava la setmana passada a la iniciativa de felicitar els infants del poble el dia del seu aniversari. Aquest servei s'ha plantejat com una acció solidària per ajudar a que, malgrat la situació de confinament a causa del coronavirus, els més petits de la casa puguin gaudir d'una petita sorpresa que faci del seu aniversari un dia especial.

Durant aquesta primera setmana la iniciativa ha tingut tant d'èxit que s'han arribat a realitzar fins a 15 felicitacions a nens i nenes del municipi. A més, també s'han rebut algunes peticions per tal que aquesta felicitació es faci, fins i tot, a algunes persones grans de manera puntual.

El procediment del servei consisteix en desplaçar-se fins al carrer on hi ha el domicili dels infants, a l'hora prèviament pactada amb els pares, amb el vehicle policial posant so i color amb les sirenes i demanant la presència dels nens al balcó amb la megafonia. Una vegada el nen o nena surt al balcó o a la finestra, comença a sonar la cançó d'aniversari feliç a través dels altaveus de la policia. La sorpresa culmina amb l'entrega d'una bossa amb detalls cortesia de l'Ajuntament de Constantí.

Des de la Policia Local han destacat les mostres d'agraïment que estan rebent per part de totes les famílies per ajudar a portar una mica d'alegria a aquest dies de confinament, especialment durs per als infants. De cara a aquesta setmana continua el bon ritme de peticions, que recordem s'han de fer a través del correu electrònic: policia@constanti.cat indicant nom i cognoms dels pares i del nen/a, telèfon, adreça i dia de l’aniversari.

Comentarios
Multimedia Diari