Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Històric doblet tarragoní al Campionat de Catalunya de Sardana Esportiva

Tarragona Dansa s´imposa en dues de les tres categories a Valls

Whatsapp
Històric doblet tarragoní al Campionat de Catalunya de Sardana Esportiva

Històric doblet tarragoní al Campionat de Catalunya de Sardana Esportiva

Les colles tarragonines de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa es van erigir en clares protagonistes de la final del Campionat de Colles Sardanistes de Catalunya celebrat diumenge a la plaça del Pati de Valls, amb la participació de colles de Tarragona, Barcelona, Lleida, Sitges, Cassà de la Selva, Vic i Sabadell.

I és que dues de les tres categories que es disputaven van acabar amb victòria tarragonina:la colla alevina Xerinola, formada per nens entre 6 i 12 anys, va guanyar de manera clara el concurs de Valls i es va proclamar per segona vegada en la seva història campiona de Catalunya. La colla infantil Petits Tarragona Dansa, per la seva banda, formada per adolescents entre 13 i 16 anys, va revalidar el campionat que també va aconseguir la temporada passada. D’aquesta manera, Tarragona es posiciona com a ciutat puntera en Sardana Esportiva, que combina tradició i competició i que està tenint força acceptació, sobretot entre el jovent. El concurs de Valls, organitzat per la Unió Anelles de la Flama, va ser tota una festa, amb la participació, també, d’alguns elements tradicionals de la ciutat com la Mulassa o els Gegants.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También