IV Trobada de Vehicles Clàssics de la calçotada a Valls

L’Escuderia Costa Daurada ha organitzat un dia d’activitats on hi haurà exhibició de vehicles, sortida i una calçotada

19 febrero 2018 09:29 | Actualizado a 19 febrero 2018 09:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Escuderia Costa Daurada-Valls Racing Motor Sport prepara per al pròxim dia 25 de febrer la quarta edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de la calçotada a Valls.

L’objectiu és barrejar els vehicles clàssics amb el producte vallenc per excel·lència, els calçots. És per això que des de l’Escuderia Costa Daurada ha organitzat un dia d’activitats on hi haurà exhibició de vehicles, sortida i una calçotada, però també hi haurà temps per a una sortida cultural.

La trobada començarà a dos quarts de 10 del matí, quan els participants estan cridats a la plaça del Quarter de Valls, on els vehicles es reuniran per sortir per les carreretes de la comarca, amb un recorregut de 63 km (una hora i quart) en què es passarà per localitats com Nulles, Vilabella, Bràfim, Vila-rodona, Aiguamúrcia, Querol, el Pont d’Armentera i el Pla de Santa Maria.

A les 12 del migdia, els vehicles estaran exposats fins a quarts de 2 del migdia a la plaça del Quarter, moment que els participants faran una visita guiada per la ciutat per visitar el refugi antiaeri, el campanar i el Magatzem del Vermut, amb tast inclòs.

Comentarios
Multimedia Diari