Inacabable

Com la Sagrada Família. La nova escola de l'Arrabassada està en obres però ja hauria d’estar funcionant

04 julio 2020 10:41 | Actualizado a 04 julio 2020 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al llarg dels darrers anys la zona de Llevant, inclosa la Vall de l’Arrabassada, ha crescut notablement i encarà ho farà més quan s’hagi construït el nou barri de la Budellera, que estarà ubicat al voltant de les instal·lacions del Nàstic. Al costat d’aquest nou barri hi podem trobar el nou col·legi/institut, que avui dia ja hauria d’estar funcionant, però la realitat és que encara està en fase de construcció.

Hem tingut diferents governs de la Generalitat aquests últims anys i, el dia d’avui, encarà dura aquesta obra. Sembla mentida. Tot això em fa recordar com si fos la segona part de la construcció de la Sagrada Família, ja que és un mai acabar. S’ha de dir que les obres han estat aturades en diverses ocasions.

Fa uns dies, el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat va dir que ja tenien data de finalització de l’obra i que seria d’aquí a un any. El més greu és que l’institut no estarà acabat fins d’aquí a dos cursos, ja que ara els alumnes que acaben la primària han d’anar a altres instituts, com per exemple al Martí i Franquès.

Està clar que l’escola/institut s’ha d’acabar el mateix any, ja que tot seria més fàcil per la gent que viu a la zona de Llevant. Els últims mesos l’Associació de Mares i Pares del Col·legi de l’Arrabassada ha tingut molta paciència, ha escoltat a les autoritats amb tota l’educació que ha calgut i més; però com ja sabem tots i totes, la paciència arriba fins a un cert límit. Personalment estic totalment a favor de les mobilitzacions que s’organitzin, ja que fa massa temps que dura tota aquesta història.

Comentarios
Multimedia Diari