Incendi a prop d'una massa forestal al Catllar

Al llarg del dia s'han produït altres incendis al barri tarragoní de Bonavista, Alforja, Aleixar i Santa Oliva

22 mayo 2021 15:14 | Actualizado a 22 mayo 2021 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de cinc incendis de vegetació s'han produït avui dissabte al Camp de Tarragona. El que ha desplegat més mitjans ha tingut lloc a la urbanització el Mas de Blanc, al terme municipal del Catllar.

El foc s'ha declarat a dos quarts de tres de la tarda al carrer Sant Lluís, en un solar erm a prop de massa forestal.

Tres dotacions de bombers del parc de Tarragona s'han desplaçat al lloc. A les 15.23 hores han aconseguit controlar el sinistre, després de cremar 400 metres quadrats de terreny, on havia combustible mort acumulat..

A les quatre de la tarda s'han retirat els efectius.

Per una altra part, a Bonavista, poc abans de les dues de la tarda, s'ha declarat un altre petit incendi, que ha cremat 30 metres quadrats. Les tasques d'extinció s'han prolongat durant mitja hora per part d'una dotació de bombers.

Al Baix Camp

A la comarca del baix Camp han tingut lloc dos incendis. A les nou del matí s'ha detectat el primer a la partida les Tallades, al terme d’Alforja. Una dotació de bombers del parc de Reus ha apagat les flames, que han cremat 3.000 metres quadrats de terreny.

A les 13.21 hores s'ha rebut l'avís del segon, a prop de la carretera TV-704, que va de Reus a Vilaplana per l'Aleixar. S'han cremat 200 metres quadrats de terrenys. Una dotació de bombers de reus ha estat treballant durant hora i mitja.

I finalment, al Baix Penedès, a Santa Oliva, han cremat dos metres quadrats al carrer Jaume Balmes de Santa Oliva. També hi ha intervingut una dotació de bombers del Vendrell durant mitja hora.

Comentarios
Multimedia Diari