Incendi en un xalet ocupat de Vallmoll

El foc va cremar una habitació i part del menjador de la primera planta

15 mayo 2019 07:17 | Actualizado a 15 mayo 2019 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a sis dotacions de bombers es van mobilitzar, a últimes hores de la tarda de dimarts, en rebre's l'avís d'un incendi en un xalet del terme municipal de Vallmoll (Alt Camp). Finalment, el foc va cremar una habitació i part del menjador.

El foc es va localitzar en una casa unifamiliar de dues plantes situada en el número 8-10 del carrer Pinatell, a la urbanització Calders –que es troba a la carretera de Valls a Bellavista-, segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

El sinistre es va originar, per causes desconegudes, minuts abans de les vuit. Davant de la descripció del foc per part de l'alertant, es van desplaçar fins el lloc sis dotacions dels parcs d'Alcover, Valls, Montblanc, Tarragona i el sotscap de guàrdia.

Els bombers, en arribar al lloc, van prioritzar la recerca d'una persona incapacitada que anava en cadira de rodes i que vivia allí, amb altres inquilins de nacionalitat espanyola -que no eren els propietaris ni estaven de lloguer-, segons alguns testimonis. Però finalment es va comprovar que no havia ningú a l'interior.

Els bombers van apagar ràpidament les flames, que van destruir completament una habitació de la primera planta i van afectar part del menjador. La resta de la casa va quedar afectada pel fum.

A les 20.40 hores, l'incendi es va donat per sufocat i els vehicles van tornar als parcs.

Comentarios
Multimedia Diari