Incendi forestal a prop del nucli de Vilanova de Prades

Bombers ha mobilitzat inicialment deu dotacions terrestres i tres aèries

24 junio 2018 15:29 | Actualizado a 24 junio 2018 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Poc després de les quatre de la tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi forestal a la zona de la Font Vella, a uns 200 metres del nucli urbà de Vilanova de Prades (Conca de Barberà).

L'alertant apuntava que el foc cremava matolls i arbres, que tenia continuïtat i estava a prop de les cases. Davant d'aquesta informació, els bombers han mobilitzat inicialment deu dotacions terrestres -dels parcs de Cornudella de Montsant, Montblanc, Falset i Tàrrega, a més dels GRAF- i tres aèries -un helicòpter i dues avionetes-.

A l'arribar al lloc han comprovat que el foc no era tan important com semblava. Estava a 500 metres del càmping. Finalment només ha cremat 150 metres quadrats i a les 17.20 hores es donava per apagat.

Fins el lloc es van desplaçar també personal de les ADF, agents rurals i Mossos d'Esquadra.

Altres incendis

Al llarg de la jornada d'avui, des de les vuit del matí i fins a les cinc de la tarda s'han produït sis focs de vegetació més: Riudoms, Tarragona (dos), Reus, el Milà i el Vendrell.

El foc de la capital del Baix Penedès ha començat a dos quarts de sis de la tarda al carrer Joaquim Bernat, a prop de la via del tren (sense que afectés la circulació). Ha cremat una hectàrea i cent bales de palla. En l'extinció han participat quatre dotacions de bombers dels parcs del Vendrell, Tarragona i Vilanova i la Geltrú.

Comentarios
Multimedia Diari