Incendi forestal en una urbanització del Pla de Santa Maria

Els bombers han mobilitzat quartre dotacions

09 mayo 2019 07:52 | Actualizado a 09 mayo 2019 08:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí de dijous s'ha declarat un incendi forestal a la urbanització Vedat, en el terme municipal del Pla de Santa Maria (Alt Camp). L'existència d'una pista forestal ha frenat l'avanç de les flames.

El foc s'ha detectat minuts després de les vuit del matí en una zona forestal d'aquesta urbanització, situada en el triangle format per l'autopista AP-2, la carretera TP-2002 -del Pont d'Armentera a Aiguamúrcia- i la C-37 -del Pla de Santa Maria al Pont-.

Inicialment, Bombers de la Generalitat ha mobilitzat una dotació de bombers del parc de Valls, dues del de Montblanc així com una de la Regió d'Emergències, tot i que aquesta no ha arribat ja que no ha estat necessària la seva intervenció.

Des de l'inici, els bombers han vist que el foc estava molt acotat. A més, el front avançava cap a una pista forestal, on s'ha parat.

En mitja hora, el foc s'ha donat per controlat. A les deu del matí es remullava el perímetre. Les flames han cremat 1.500 metres quadrats de massa forestal.

Perill alt

El vent que bufa aquest matí al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre ha fet disparar el risc d'incendi forestal. Segons el Pla Alta, les comarques de Alt i Baix Camp i Baix Ebre estan en nivell 2 -d'un màxim de 3- mentre que la resta estan en nivell 1.

Precisament, aquest matí els bombers ja han hagut d'anar a comprovar quatre columnes de fum als termes municipals d’Almoster, Cabra del Camp, els Guiamets i Barberà de la Conca. En tots els cassos es tractaven de cremes controlades.

 

Comentarios
Multimedia Diari