Ingressen a presó quatre detinguts per un robatori amb força a Montblanc

El Mossos d´Esquadra van interceptar les tres dones i un home de nacionalitat colombiana poc després de l´assalt

19 mayo 2017 15:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ràpida resposta policial va permetre detenir in fraganti els quatre autors del robatori, resoldre un fet delictiu prioritari pel Cos de Mossos d’Esquadra, com són els robatoris amb força interior de domicili, recuperar i retornar els objectes robats als seus legítims propietaris, prevenir nous fets delictius d’aquestes característiques, i generar informació d’interès policial molt valuosa per les Unitats d’Investigació del CME.

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc, amb el suport i la col·laboració de la Policia Local de Montblanc, van detenir el passat 6 d’abril tres dones i un home, de 46, 45, 42 i 34 anys, respectivament, de nacionalitat colombiana i veïns de Barcelona com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili ocorregut a Montblanc.

Els fets es remunten sobre les 17:15 hores de la tarda del pasat 6 d’abril, quan els propietaris d’una casa del carrer Morella van manifestar a una patrulla de mossos que acabaven de ser víctimes d’un robatori a casa seva, ja que una de les finestres estava trencada i l’interior del domicili estava completament regirat. Així mateix, van afegir que els havien sostret diverses joies, diners en efectiu i rellotges de gran valor.

Persecució a gran velocitat

Immediatament, diverses patrulles de mossos van desplaçar-se al lloc del fets i, a l’encreuament del carrer Nàpols, un vehicle policial va observar com un cotxe circulava a gran velocitat pel carrer Capdepera amb quatre ocupants al seu interior.

A continuació, els mossos van intentar aturar-lo mitjançant senyals acústics i llums prioritaris però el vehicle va fer cas omís a les indicacions dels agents.

Finalment, la patrulla va poder aturar-los a l’altura del carrer Muralla Santa Tecla on van identificar els quatre ocupants, tres dones i un home.

En l’escorcoll als identificats i al vehicle, els agents dels mossos i de la Policia Local van localitzar una quinzena de rellotges, diverses joies de gran valor, dos navalles, quatre tornavisos, unes pinces, diners en efectiu i substàncies estupefaents.

Acte seguit, la policia va acabar detenint-los com a presumptes autors d’un robatori amb força interior de domicili, i també van denunciar les dues dones per tinença de substàncies estupefaents.

Tots els objectes robats a les víctimes han estat retornats i s’han realitzat comprovacions amb la resta d’objectes comissats susceptibles d’estar sostrets/robats en altres fets delictius.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat dissabte al jutjat de guàrdia en funcions de Valls i tots quatre van ingressar a presó. La investigació continua oberta.

Comentarios
Multimedia Diari