Innovacions tecnològiques i projectes de futur al 18è Espai de l’Estudiant

Enguany, entre les novetats, destaca la celebració de les jornades PowerU Xperiencie i PowerU Junior que es realitzaran a l’Hotel Class

07 marzo 2018 22:47 | Actualizado a 07 marzo 2018 22:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La sala Kursaal de Valls acollirà el 18è Espai de l’Estudiant, un punt de trobada entre universitats, i instituts. Els estudiants podran conèixer el gran ventall de possibilitats que tenen el seu abast, i preparar-se per al futur. 


Més de 53 expositors i 6.000 alumnes de més de 50 centres i instituts procedents de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès. Aquestes són les dades de rècord de l’Espai de l’Estudiant, que enguany, amb 18 anys d’història, assoleix la majoria d’edat consolidat com el gran saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona que organitza, cada any a Valls, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp i la Conca.
Assessorar els joves


Enguany, l’Espai de l’Estudiant incorpora entre els nous al·licients la celebració de les jornades PowerU Xperience i PowerU Junior que impulsen el Consell Català de la Formació Professional i Human Age Institue de Monpower Group amb la col·laboració del Consorci, Vallsgenera, l’Ajuntament de Valls i la col·laboració dels instituts.


En aquestes dues activitats, que es realitzaran a l’Hotel Class, hi ha prevista la participació de 300 alumnes. La Jornada PowerU Xperience és un projecte d’alt valor per als joves a l’hora d’ajudar-los que coneguin les competències que se’ls hi exigirà en l’actual mercat de treball. Així, s’ha adreçat l’activitat principalment a alumnes de graus superiors de l’àmbit tecnològic, industrial i de batxillerat per assessorar-los a adquirir habilitats i coneixements per facilitar el seu accés al mercat de treball.


A la vegada, s’incorporen al programa de l’Espai de l’Estudiant els tallers de PowerU Junior que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels adolescents, amb l’objectiu de generar experiències orientades al seu desenvolupament futur. Així, tots els participants dels tallers identificaran i aprendran la importància que té adquirir determinades competències i habilitats professionals en el seu futur.


L’Espai de l’Estudiant se celebrarà a la Sala Kursaal avui, dijous, 8 de març, de 9 h a 14 h i de 15.30 h a 17 h, i divendres, 9 demarç, en horari matinal per a les visites concertades d’alumnes de tots els instituts inscrits. 


A més, avui, dijous, en horari ampliat de 16 h a 19 h, l’entrada és lliure i gratuïta. La fira va néixer l’any 2001 en un primer moment per atansar aquesta oferta als alumnes de l’Alt Camp i la Conca, però ja partir de l’any següent va ampliar el seu ventall a tots els alumnes de les comarques de Tarragona, per tal que tots els centres educatius de la demarcació i de Catalunya poguessin participar en aquest espai.

Comentarios
Multimedia Diari