Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Inscripció per a la princesa i el cavaller de la Cucafera

Està dirigit a nens i nenes d’entre cinc i dotze anys que vulguin optar a representar la llegenda de la Cucafera durant Santa Tecla

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Pere Ferré/DT

Foto: Pere Ferré/DT

El divendres 11 a les set de la tarda a la plaça del Fòrum, en el marc de les festes de Sant Magí, torna el càsting La Cucafera busca princesa i cavaller 2017, dirigit a nens i nenes d’entre cinc i dotze anys que vulguin optar a representar la llegenda de la Cucafera durant Santa Tecla.

Els pares interessats han d’enviar un correu abans del 10 d’agost a cucaferatgn@hotmail.com on rebran formulari d’inscripció i el poema que s’hauran d’apendre per interpretar de memòria sobre l’escenari. La interpretació i gestualitat, claredat, soltura, posada en escena i simpatia són alguns dels factors que valora el jurat per triar-ne als guanyadors.

El passat any van ser Laura del Peso de 8 anys i Marcel Mislata, de 7 anys, els dos escollis que van encarnar el paper de princesa i cavaller i enguany faran el relleu.

Temas

Comentarios

Lea También