Institucions de Washington, presents al Simposi Casteller a Valls

Els moderadors d’enguany seran els periodistes Xavier Graset, Maria Garcia i Jordi Andreu. També hi haurà ponents de Sevilla i Madrid

18 octubre 2018 08:16 | Actualizado a 18 octubre 2018 08:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El 8è Simposi Casteller de Catalunya tindrà lloc al convent del Carme de Valls el proper dissabte, 20 d’octubre, dins la Fira de Santa Úrsula. Al llarg del matí hi participaran 17 ponents i moderadors, arribats no només des de diferents localitats catalanes, sinó també des de poblacions que compten amb el segell de Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco, com Algemesí; amb celebracions de primer rang en el mapa festiu internacional com la Setmana Santa de Sevilla; o amb institucions amb seu a Washington com l’Smithsonian Center for Folklife and Cultural Heritage. 

Les colles castelleres, els investigadors del món de la universitat, l’àmbit empresarial, el del periodisme i els aficionats, en donen cita a Valls aquest cap de setmana. El Simposi Casteller de Catalunya està adherit al programa ‘Etnologia en xarxa’ de la Xarxa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, organitzat en una vintena de seus a Catalunya amb l’empara de la Generalitat de Catalunya. Valls n’és l’Antena Castellera.El Simposi abordarà dos grans temes. El primer serà el del lideratge dels caps de colla, taula rodona moderada per Jordi Andreu, periodista de Catalunya Ràdio, analista casteller del programa 3 rondes i casteller de la colla Xiquets de Tarragona.

Diversos ponents  
En seran ponents Pere Ferrando, historiador casteller de Vilafranca del Penedès; José Miguel Gallardo, capatàs del pal·li de la Virgen de la Candelaria i segon del de les Angustias de la Hermandad de los Gitanos, ambdues de Sevilla; Enrique Casellas, artista, cantant, confrare i pregoner de la Setmana Santa de Sevilla el 2004; Meritxell Obiols, directora del Màster en Intel·ligència Emocional i Coaching a l’Entorn Laboral, a la Universitat de Barcelona; Kevin Prados, excap de colla dels Nens del Vendrell; i també Inés Solé, presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El debat versarà sobre l’experiència personal dels ponents pel que fa al lideratge d’equips humans en cada àmbit específic, la gestió de les persones, entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari