Intervenció arqueològica al Circ romà de Tarragona

Son excavacions que continuen le sja iniciades l'any 2016 per seguir recuperant parts del monument

16 enero 2019 14:06 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta setmana s’han iniciat nous treballs d’intervenció arqueològica al Circ romà de Tarragona. Els treballs es localitzen al solar del carrer dels Ferrers, 23, i es preveu que tinguin una durada de 10 dies.

Es tracta de la tercera fase d’una sèrie d’intervencions que van iniciar-se l’any 2016, i compten amb el cofinançament de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Mútua Catalana.

L'excavació arqueològica al carrer Ferrers de Tarragona treu a la llum una indústria medieval

Les excavacions arqueològiques del carrer Ferrers, que van començar al març amb unes prospeccions i acabaran a finals de mes, han donat més pistes de com era el circ romà en aquest tram. De fet, la riquesa patrimonial de Tarraco no resideix en el fet de les troballes d'una època concreta, sinó de la superposició d'estructures de les diferents etapes històriques fins a l'actualitat.

Aquests treballs tenen com a objectiu, recuperar el monument romà i tota la seqüència històrica d’aquest punt de la ciutat, de cara a futurs projectes d’incorporació a la ruta històrico-arqueològica que permetin apropar el patrimoni històric a la ciutadania.

Comentarios
Multimedia Diari