Investiguen una parella per maltractar dos gossos a Vilaverd, a la Conca de Barberà

Un testimoni va alertar que els animals estaven abandonats en una casa i que tenien signes evidents de desnutrició

19 mayo 2017 18:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra investiguen un home de 21 anys i una dona de 32 de nacionalitat espanyola i veïns de Vilaverd (Conca de Barberà) com a presumptes autors d'un delicte de maltractament animal. Els fets es remunten a dimarts al migdia, quan un testimoni va alertar que en una casa del carrer Major d'aquest municipi hi havia dos gossos abandonats des de feia dies amb signes de desnutrició. Fins al lloc s'hi va desplaçar una patrulla de la policia catalana que va comprovar l'estat de l'immoble i dels animals i va identificar els seus dos llogaters. Els agents van constatar que l'habitatge estava en unes condicions insalubres, amb escombraries i brutícia i que els dos gossos patien evidents signes de feblesa i que tenien els moviments psicomotrius malmesos.

Davant d'aquesta situació, els mossos van demanar que es desplacés fins a la casa un veterinari perquè valorés l'estat dels animals. El facultatiu va acreditar que l'estat dels gossos era molt greu, ja que patien una forta desnutrició i deshidratació i tenien una forta atròfia muscular a causa de les males condicions en les quals vivien. 

Per tot plegat, els investigats van declarar dimecres a la comissaria Montblanc i hauran de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.

Comentarios
Multimedia Diari