Jaume Domènech obté l´alcaldiade Falset amb majoria absoluta

PSC n'obté 2 i CiU, uns altres 2

19 mayo 2017 22:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Renovació. Així es pot descriure el resultat de les eleccions municipals a la capital del Priorat, Falset. La candidatura d’Independents per Falset, encapçalada per Jaume Domènech (que va ser alcalde durant dotze anys, de 1995-2007), va ser la gran vencedora de la nit, amb l’obtenció de 7 regidors, o el que és el mateix, majoria absoluta.

La segona força més votada va ser la liderada per la socialista María Jesús Sánchez, la qual va obtenir 2 regidors, el que suposà una davallada de 4 regidors respecte a les eleccions de l’any 2011. Per últim, Convergència i Unió (CiU), el partit liderat per Albert Compte, també va obtenir 2 regidors, un resultat que igualà la representació obtinguda fa quatre anys. Així doncs, de la mateixa manera que en els comicis de l’any 2011, en les eleccions municipals celebrades ahir únicament aquestes tres candidatures van postular-se per aconseguir arribar al govern municipal de la capital prioratina.

Il·lusió, empenta i dedicació és el que ha portat a Jaume Domènech a tornar-se a presentar com a alcaldable en aquestes eleccions municipals, després de ser alcalde durant més d’una dècada i també regidor a l’oposició des de l’any 2007 fins a l’any 2011. L’acompanyen en la seva reelecció amb majoria absoluta Carlos Brull Font, Joan Coll Montané, Núria Borja Marco, Jordi Castelló Malràs, Miquel Puig Raposo i Josep Rull Prous.

Tots comparteixen la voluntat de voler estar presents en el «futur de Falset». «Dono les gràcies al poble de Falset que ha confiat en nosaltres. Ara comença la feina important, que és treballar i treballar», afirmà Jaume Domènech, en declaracions a Ràdio Falset, i assegurà «estar disposat a arribar acords amb la resta de formacions perquè el poble de Falset segueixi endavant».

 

Treballar pel poble

En la seva valoració de la nit electoral feta al mateix mitjà de comunicació, la socialista Maria Jesús Sánchez, es mostrà contenta «pel treball fet amb el seu grup» i «disposada a treballar per Falset». Per últim Albert Compte (CiU) va valorar positivament haver igualat els resultats de 2011, però amb to crític assegurà que «ara caldrà veure el problema que hem tingut amb el programa i si no l’hem sabut explicar bé». En qualsevol cas, els dos líders de CiU i PSC, ara a l’oposició, van felicitar Jaume Domènech pels resultats obtinguts.

 

Comentarios
Multimedia Diari