Jigsaw British School amplia les seves instal·lacions

Amb la nova ampliació, Jigsaw British School, té com a objectiu donar resposta a la demanda existent de noves places i poder oferir un servei de màxima qualitat a les actuals famílies

 

15 febrero 2019 12:54 | Actualizado a 18 febrero 2019 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’escola britànica ubicada a El Catllar iniciarà durant el mes de febrer d’aquest any l’ampliació de les seves instal·lacions. L’edifici doblarà la seva capacitat actual per donar cabuda a tots els cursos de primària. Les obres estaran enllestides per a l’inici del curs vinent, al setembre d’aquest any.

Amb la nova ampliació, Jigsaw British School, té com a objectiu donar resposta a la demanda existent de noves places i poder oferir un servei de màxima qualitat a les actuals famílies.

L'escola britànica, única a la província de Tarragona, es consolida com a centre educatiu privat de referència, amb trets diferencials com el Forest School, l'acompanyament individual a les famílies, el treball de llengües, noves tecnologies i, òbviament, la immersió lingüística en anglès.

Jornades de portes obertes
Jiigsaw British School obrirà les seves portes el divendres 15 de febrer de 9:30 a 12 hores, el divendres 8 de març de 9:30 a 12 hores i el dissabte 9 de març de 10 a 13 hores.

L’escola ofereix la possibilitat de concertar una visita personalitzada al centre escolar. Es podrà sol·licitar a través de la seva pàgina web www.jigsawbritishschool.com.

Comentarios
Multimedia Diari