Joan Reig i Shirley Davis, a la Music Valls Va de Vins

La 7a edició es farà de divendres dia 10 fins al diumenge dia 12. Com a novetat de l’any, la fira afegeix un escenari al refugi antiaeri, amb les actuacions de Susannes i David Carabén

01 mayo 2019 18:46 | Actualizado a 01 mayo 2019 18:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 7a edició de la Music Valls Va de Vins torna des del divendres dia 10 fins al diumenge dia 12. Enguany, comptarà amb les actuacions musicals gratuïtes de Joan Reig i Shirley Davis & The Silverbucks, entre d’altres, per maridar amb els vins de deu cellers.

Celebrada a la plaça del Pati, en ple cor de la capital de l’Alt Camp, els assistents també podran gaudir de sis actuacions musicals més i de propostes gastronòmiques de la mà de l’Associació de Restauradors de Valls. A més, com a novetat, aquest any s’ha incorporat un nou escenari al refugi antiaeri on s’hi podran veure les actuacions de Susannes i David Carabén. Aquestes dues propostes tindran aforament limitat i un cost d’entrada de cinc i deu euros, respectivament, que aniran destinats a la Lliga contra el Càncer.

Oferta lúdica

El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Valls va afirmar ahir que estan «molt contents» de celebrar un any més la fira. A més, va comentar que, per a ells, és important poder accedir a una oferta lúdica «prou àmplia» com perquè es pugui viure amb tota la família. 

En aquest sentit, dins d’aquesta oferta també hi ha el grup ‘Sardinas Golden Rule’ que obra la nit del divendres, Èric Vinaixa i la seva banda que tornen a Valls per presentar el seu nou disc ‘Caos a mig camí’, i el grup integrat per Joel Reyes, Javi Ssagittar i José Miguel Vázquez ‘Jómiv, el ‘Trio Imposible’. Tancaran l’edició ‘Ran, Ran, Ran’ i el DJ Albeta Franklin. Aquests dos últims, a més, formen part del Festival MiniPop de Tarragona i serviran per fer una presentació prèvia. 

‘Gran aparador’

Pel que fa als vins, el president de DO Tarragona, Josep Lluís Grogués mostra el seu agraïment pel «gran aparador» que suposa la fira. En aquesta edició es podran degustar uns 50 vins dels 10 cellers participants.

El preu és de 10 euros el tiquet i inclou una copa de vi i l’accés a la degustació dels estands dels restaurants de la ciutat. L’organització espera poder superar les 7000 degustacions, sempre que la climatologia acompanyi. L’any passat va ploure i, fins i tot, es va haver de suspendre l’actuació de Joan Reig.

Enguany, el cantant oferirà un repertori del seu últim disc en solitari ‘La Culpa’, que compta amb «autoversions dels Pets». Pel que fa a la iniciativa, Reig ha subratllat la importància d’oferir iniciatives on es barregen la gastronomia amb la música, ja que «són molt positives».

Comentarios
Multimedia Diari