Joan Reig traurà aquesta primavera el seu primer disc en solitari

El bateria d’Els Pets presenta un vinil amb un repertori íntim que anirà acompanyat d’un videoclip

31 diciembre 2017 12:18 | Actualizado a 31 diciembre 2017 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de més de 35 anys sobre els escenaris, Joan Reig treu un disc en solitari, un vinil amb un repertori íntim i proper, el qual anirà acompanyat d’un videoclip.

El disc que es vol editar en format vinil de 10 polzades tindrà sis cançons, per presentar-lo i anirà de la mà del videoclip de la cançó La culpa, un tema que parla de retorns emocionals i, per fer-lo, s’ha activat una campanya de Verkami.

Joan Reig és conegut per ser el bateria d’Els Pets, un dels grups més populars del rock català amb més de 30 anys de carrera i una àmplia i premiada discografia, però també ho és per haver format part de Mesclat, grup que fusiona rock i música tradicional. 

Com a cantant ha encapçalat el projecte Refugi, una revisió de la cançó catalana que reivindica el repertori d’aquell moviment. I ho ha fet acompanyat pel pianista Joan-Pau Chaves, el bateria Pep Solà i l’Albert Vila al contrabaix. Amb l’espectacle Cançons Amagades i el disc Vestits Nous han posat al dia les cançons dels  autors més importants d’aquell moviment com Llach, Serrat, M. del Mar Bonet, Pau Riba, Ovidi Montllor, Quico Pi de la Serra, Raimon, Sisa i molts altres. Ho han fet amb respecte per les obres originals, però sempre aportant la seva saviesa musical.


El projecte més personal
Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara el músic de Constantí prioritza el projecte més personal, cantant i defensant el seu repertori més íntim.

Aquest nou disc anirà acompanyat d’un videoclip i, per poder-lo realitzar, Joan Reig i el seu equip han obert una campanya de Verkami on tothom qui vulgui hi pot participar, les recompenses per als mecenes són molt variades i n’hi ha per a tots els gustos: el nom als crèdits del videoclip, la descàrrega de l’àlbum digital o fins i tot per als primers que hi  col·laborin s’ha preparat una recompensa especial i limitada a 22 places, un concert únic i íntim en un espai secret de Tarragona mentre el públic degusta un vermut, dissabte 27 de gener de 2018, a les 12.30 h. 

Per als qui tenen ganes d’aparèixer al videoclip, una recompensa els permetrà fer de figurants a l’escena del ball, una festa ambientada als anys 90, els mecenes gaudiran de l’ambient de rodatge i de les atencions de tot l’equip acabant amb una petita festa. Altres recompenses són un vinil LP 10 polzades dedicat o una entrada al concert de presentació del disc i del videoclip la nit del 14 d’abril de 2018, al Casino de Constantí. Qui tingui una empresa, organització o associació també pot patrocinar-lo.
 

Participació del públic
En resum, es tracta d’una col·laboració que permet al públic participar de diferents maneres en l’elaboració d’aquest videoclip. El rodatge està previst durant els mesos de febrer i març, entre Tarragona i Constantí. La campanya de Verkami s’acaba d’engegar al següent enllaç: http://vkm.is/joanreig.

Comentarios
Multimedia Diari