'Joc de cartes' de TV3 decidirà quin és millor restaurant del Serrallo

El programa de televisió enfrontarà l'Anap Bistro, El Taller, el Gli Angeli i el Pòsit aquest dimecres a les 22.35 hores

07 mayo 2018 20:09 | Actualizado a 15 febrero 2019 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

'Joc de cartes' viatjarà aquest dimecres fins a Tarragona, a l'Anap Bistro, El Taller, el Gli Angeli i el Pòsit. Els seus propietaris s'enfrontaran entre ells i també seran els jutges per trobar quin és millor restaurant de cuina popular del Serrallo de tots quatre. Podeu recuperar la prèvia del programa de TV3 a la ciutat en aquest enllaç.

Joc de cartes és el concurs de cuina presentat per Marc Ribas. Quatre restaurants de la mateixa zona i amb projectes semblants competeixen per decidir quin és el millor, votant-se entre ells i amb el vot decisiu del presentador.

Adaptant el format del programa My restaurant rocks, distribuït per primera vegada l'any 2013 a Alemanya per Red Arrow International, els restaurants són valorats segons diferents aspectes: la decoració, la cuina, el menú, el servei i la relació qualitat-preu. El guanyador del concurs rep un xec de 5.000€ per invertir al local.

Els restaurants són valorats segons diferents aspectes: la decoració, la cuina, el menú, el servei i la relació qualitat-preu.

La primera temporada va arrancar l'abril de 2017 discretament, amb un 9,6% del share. Gradualment va anar guanyant popularitat fins a arribar a un 18% del share durant les últimes emissions.  La mitjana de la temporada va ser de 402.000 teleespectadors i 16,2% del share. A mitja temporada es va estrenar un debat posterior sobre el programa,  Fora de carta, on es convidaven els concursants a comentar el programa, format que va generar certa controvèrsia tot i aconseguir bones xifres de teleespectadors. 

Aquest èxit va impulsar adaptacions del programa a EiTB i Telemadrid, a més a més d'una versió estiuenca, on diferents restaurants o guinguetes costaneres competien en un format similar. La segona temporada es va estrenar el 21 de març del 2018, amb excel·lents resultats d'audiència, 457.000 espectadors i un 19,6% del share.

Comentarios
Multimedia Diari