Joel Joan inaugura la temporada al Principal de Valls

Una programació molt variada amb actors i espectacles de primer nivell i recorregut que començarà amb la comèdia ‘Escape room’

28 noviembre 2018 11:18 | Actualizado a 30 noviembre 2018 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Principal de Valls va acollir ahir la presentació de la temporada 2019 amb un programa de ràdio en directe que va desvelar els noms que visitaran la ciutat el primer semestre de 2019.

L’abonament portarà a Valls tres propostes amb Joel Joan, Àgata Roca, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, dins els espectacles Escape room, El llibertí i El preu, tots al Centre Cultural. Surten a la venda tant a les taquilles del Principal com per ticketea.com i telèfon el dimecres 12 de desembre, a les 12 h, en previsió dels regals de Nadal i Reis.

Obrirà el programa en abonament la comèdia Escape room, el dissabte 16 de febrer, protagonitzada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. Dues parelles d’amics queden per fer una escape room al barri barceloní d’Hostafrancs, on s’ha trobat en un contenidor el cadàver d’un home esquarterat. Sortir d’aquesta escape room no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern. 

La segona obra de l’abonament és El llibertí, d’Eric-Emmanuel Schmit, amb la direcció de Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i David Pintó. Aquesta comèdia o vodevil filosòfic sobre l’ètica ha esdevingut un dels grans èxits de la cartellera barcelonina i pujarà a l’escenari del Centre Cultural el dissabte 9 de març, en una coproducció de les empreses Pararam i Anexa.

Tancarà l’abonament El preu, del dramaturg novaiorquès Arthur Miller, amb una nova versió dirigida per l’aplaudida Sílvia Munt i que interpreta un elenc també de primeríssim nivell configurat per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Aquesta història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions es podrà veure a Valls el dissabte 13 d’abril amb la producció de Bitò. Com és habitual, les tres obres es posen en cartell en dissabte, a les 21 h.

Més espectacles de gran format

La temporada oferirà dos espectacles més també de gran format al Centre Cultural. En l’apartat musical, el dissabte 30 de març arriba l’homenatge al mític grup Queen, que va liderar Freddy Mercurie, amb l’espectacle We love Queen. 

Guiats per un gran fanàtic de la mítica banda, que ha muntat una catedral del rock com a homenatge i tribut, els assistents participen en una extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i obra del grup. Una espectacular posada en escena, música en directe i el sentit de l’humor que hi aporta el grup Yllana, conflueixen per crear un xou de bona música i energia, que emociona el públic.

El divendres 21 de juny, al mateix Centre Cultural i dins els actes de la Festa Major de Sant Joan, el reconegut mag Yunke s’estrenarà a Valls amb el seu espectacle Conjuro. Després de ser proclamat subcampió del Món i aconseguir l’Òscar de la màgia, ha obtingut el reconeixement internacional.

Des de llavors ha demostrat del que és capaç de fer a mig món, visitant teatres d’Anglaterra, els Estat Units, França, la Xina... El seu darrer, elegant i potent espectacle per a tots els públics poseeix una força hipnòtica i una enlluernadora posada en escena. 

Territori creatiu vallenc al Principal

Als cinc espectacles del Cultural s’afegeixen quatre muntatges al Principal, com Peter Pan, i un a la vela de Passabarret. Dins els actes del Dia de la Dona, el divendres 15 de març, la companyia Les Fugitives presenten Veu de dona, amb Judit Corona, Mònica Molins, Maria Ten i la vallenca Laia Pujol. 

Aquesta unió de quatre peces teatrals breus protagonitzades per quatre dones molt diferents que reclamen a crits els seus drets és de creació pròpia, escrita per les pròpies actrius a partir d’una recerca interior.

Comentarios
Multimedia Diari