Johnny Melville, Álex Navarro i Loco Brusca, reclams de La Circoteca de Valls

La nova programació portarà pallassos de prestigi internacionals i espectacles de primer nivell a la capital de l’Alt Camp

27 enero 2019 16:44 | Actualizado a 27 enero 2019 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Circoteca de Valls, seu de l’Escola de Circ de Cia. Passabarret, ha presentat la nova temporada d’espectacles que començarà el 3 de febrer fins a finals de maig. Una nova programació que portarà a la capital de l’Alt Camp noms del món del circ com Johnny Melville, Álex Navarro i Loco Brusca.
El dia 8 de març, serà un dia especial a La Circoteca amb l’actuació de Johnny Melville amb el show Clown wirh frontiers, en què l’espai anomena ‘Circoloqui’. Es tracta d’espectacles de petit format per un aforament de públic molt reduït, amb artistes novells o amb espectacles en rodatge, i en què el pagament de l’entrada es fa per taquilla inversa, és a dir, passant el barret. 

L’escocès Johnny Melville és un pallasso de prestigi internacional, reconegut a tot el món, amb participacions i èxits als millors festivals del gènere. Té setanta anys i es manté en actiu, amb una energia desbordant que fa que ningú no pugui donar crèdit a la seva edat. Ha escrit, al costat de noms com Nola Rae o Jango Edwards, les lletres daurades de la renovació del clown a Europa. 

A més, fins al pròxim maig, n’hi haurà quatre d’espectacles, a més d’aquest. El pallasso català Adrià Viñas, de la Cia. LePuant arribarà el 15 de febrer amb el xou Tot sol... i núvol. Albert Vinyes presentarà el seu nou espectacle Teh Show el 26 d’abril. I la pallassa reusenca Alexandra Martini, estrenarà el seu nou treball, La peloquería, el 31 de maig.
D’altra banda, i dins de la programació de Teatres a Valls, l’artista argentí Luis Loco Brusca presentarà el seu nou espectacle The train… is gone! a la vela de circ de Cia. Passabarret el 18 de maig, que estarà plantada com cada any als jardins de Casa Fèlix. Els preus són de 12 o 15 €, i es poden aconseguir en venda online o a les taquilles del Teatre Principal de Valls. Aquest nou espectacle de Loco Brusca és un nou registre del clown, i es va presentar al passat Festival de Pallassos de Cornellà. 

Pel que fa a la formació, el prestigiós pallasso català Àlex Navarro oferirà un curs intensiu de clown a La Circoteca el cap de setmana del 16 i 17 de març. Navarro ha treballat als millors festivals de pallasso del món, i ha estat protagonista a diferents muntatges del Cirque du Soleil. Als darrers anys s’ha especialitzat en la direcció i la formació, escrivint llibres i voltant el món amb els seus cursos. 

Finalment, una de les activitats estrella de l’hivern a La Circoteca és el ‘Circ en família’, que suma cada any nous adeptes i entusiastes, bo i buscant una proposta singular amb què gaudir amb tota la colla de casa. Es realitza els primers diumenges de febrer, març i abril, i consisteix en un taller de gran format on només hi ha una condició: juguen tant els grans com els petits. «Ja des de finals de novembre, moltes famílies ens pregunten quan el farem», explica la Dèlia Batet, fundadora de Cia. Passabarret. Enguany es farà els dies 3 de febrer, 3 de març i 7 d’abril. 

El circ continua a l’espai i durant el curs es realitzen els cursos regulars de l’escola de circ de Cia. Passabarret, per infants (a partir de tres anys) i per adults. 

Comentarios
Multimedia Diari