Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jordi Salvador tem que la "radicalització" de la campanya alteri els resultats

El cap de llista d'ERC al Congrés per Tarragona ha coincidit amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà (ERC) al mateix col·legi electoral de la Vall de l'Arrabassada

Diari de Tarragona

Whatsapp
El cap de llista d'ERC al Congrés per Tarragona ha coincidit amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. FOTO: DT

El cap de llista d'ERC al Congrés per Tarragona ha coincidit amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. FOTO: DT

El cap de llista d'ERC al Congrés per Tarragona, Jordi Salvador, s'ha mostrat preocupat "per la radicalització de la política", durant el seu recorregut pels col·legis electorals de la ciutat.

Salvador ha dit que les postures radicals mostrades durant la campanya poden alterar el vot cap a les formacions que s'han mostrat més extremistes. Salvador ha coincidit amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà (ERC) al mateix col·legi electoral de la Vall de l'Arrabassada on han donat suport a la candidata del seu partit pel Senat Laura Castel, la qual ha fet broma abans de dipositar el vot en un molt bon ambient: "Vinc a votar-me a mi mateixa", ha dit somrient. 

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha fet un recorregut pels diversos col·legis electorals de la ciutat durant tot el matí.

Temas

Comentarios

Lea También