Jordi Sierra torna a ser subdelegat del govern espanyol a Tarragona un any després de deixar el càrrec

Havia ocupat ja el lloc entre gener de 2012 i març de 2016, quan va cessar adduint motius personals i professionals

ACN

Whatsapp
El nou subdelegat de Tarragona, Jordi Sierra (en primer pla), i de fons, la delegada a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

El nou subdelegat de Tarragona, Jordi Sierra (en primer pla), i de fons, la delegada a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

Jordi Sierra tornarà a ocupar de nou, a partir d'aquest dimecres, 1 de març, el càrrec de subdelegat del govern espanyol a Tarragona que va deixar fa just un any. Nomenat pel delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millor, Sierra es reincorpora així al càrrec que va ostentar entre gener de 2012 i març de 2016. Fa un any va anunciar el seu cessament, adduint motius personals i professionals, per tornar a ocupar la seva plaça com a funcionari de carrera a l'Ajuntament de Tarragona com a tècnic en serveis econòmics. Des de llavors exercia les funcions del càrrec, de forma temporal, el subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Emilio Ablanedo. Nascut a Tarragona l'any 1968, Sierra és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i ha exercit com a docent en cursos de gestió pressupostària per a ens locals.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También