Jornada sobre Solucions Tecnològiques per a Centres Educatius a Tarragona

23 noviembre 2017 19:32 | Actualizado a 23 noviembre 2017 19:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

SEMIC, una de les principals empreses de solucions i serveis IT a la península Ibèrica, juntament amb Microsoft i la col·laboració d'HP, han celebrat avui la jornada "Solucions Tecnològiques per als centres educatius" a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona, situat a la plaça Imperial Tàrraco, de Tarragona.

Aquesta activitat gratuïta, estava dirigida a directors i coordinadors d'Informàtica de diferents centres escolars de la comarca del Tarragonès, i tenia per objectiu presentar les solucions tecnològiques que estan disponibles actualment al mercat per a la indústria educativa i, al mateix temps, exposar les solucions més adequades a cada centre.

La jornada es plantejava com una activitat interactiva i oberta, en la qual els ponents i participants parlaren de les necessitats tecnològiques de les seves escoles.

La jornada va anar a càrrec d'Alex Alegre, responsable d'educació de SEMIC, acompanyat d'Ivan Torralbo, responsable de la comunitat educativa en Microsoft Catalunya.

SEMIC, en aquesta jornada, juga un paper d'integrador en la implementació de noves eines tecnològiques en l'àmbit educatiu, de la mà de Microsoft i les seves eines, i dels equips proporcionats per Hewlett Packard.

Els directors i coordinadors assistents han rebut un certificat MIE de Microsoft, que equival a 2-3 cursos de formació del web de Microsoft i els reconeix com a docents innovadors.

A més a més, els centres rebran totalment gratis la plataforma Office 365 per a tots els professors, alumnes i tot el seu personal. També se'ls hi proporcionarà gratuïtament espai d'emmagatzematge en OneDrive.

Comentarios
Multimedia Diari