Josep Andreu revalida la majoria absoluta a Montblanc

JxCat es dispara amb cinc regidors, i el PSC torna a tenir representació després de 4 anys fora de l’Ajuntament

26 mayo 2019 22:00 | Actualizado a 27 mayo 2019 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El republicà Josep Andreu tornarà a liderar l’Ajuntament de Montblanc. El partit que encapçala, Agrupament Catalanista de Montblanc- Acord Municipal (Acm- AM) ha obtingut novament majoria absoluta, malgrat perdre un regidor. Andreu, doncs, podrà reeditar l’alcaldia i continuar endavant amb el seu projecte per la capital de la Conca de Barberà.

Destacable és també el resultat de Junts per Montblanc (JxMontblanc), que creix exponencialment i se situa en segona posició, assolint fins a cinc regidors i situant-se clarament al capdavant de l’oposició. La formació liderada per Marc Viña, que fa quatre anys (llavors encara amb CiU) obtenia un miler de vots menys que enguany, ha aconsgeuit un augment molt destacat.

El PSC, per la seva banda, ha pogut tornar a obtenir presència al saló de plens montblanquí amb un regidor, després de quatre anys fora del consistori. I qui en aquesta ocasió queda fora de l’Ajuntament és la FIC, que no ha obtingut suports suficients per arribar a tenir regidor en aquest nou mandat.

Comentarios
Multimedia Diari