Josep M. Rovira rellevarà Marcel·lí Morera al capdavant de la Cambra de Valls

Morera ha presidit l’entitat vallenca durant 17 anys, des del 2002. El pròxim 24 de maig se celebrarà el ple de la Cambra i escolliran el publicista, que agafarà el relleu per liderar la institució en aquesta nova etapa

16 mayo 2019 16:26 | Actualizado a 24 mayo 2019 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Al principi va ser fàcil i bonic, però marxar costa més». Així s’acomiadava ahir al matí l’empresari Marcel·lí Morera, qui ha liderat la Cambra de Comerç de Valls durant 17 anys. Va entrar l’any 2002, i ha estat l’onzè president de l’entitat vallenca. «Em sap molt de greu deixar-ho, convé un canvi generacional, i noves idees més actuals i joves», va dir.

També va destacar la tasca i pel creixement en l’àmbit de l’exportació. «Gestionem unes 4.000 empreses que formen part del partit judicial de Valls», va refermar Morera. 

De fet, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls comprèn l’Albiol, Alcover, Alió, Brafim, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, els Garidells, la Masó, el Milà, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Pont d’Armentera, Puigpelat, la Riba, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vilabella, Vilallonga del Camp i Vila-rodona. 

Les eleccions de la Cambra de Comerç són cada 4 anys, però feia 9 anys que no n’hi havia. «Això fa qie mp estiguis còmode, i et sentis interí», va assegurar Morera.

El pròxim 24 de maig dinou membres del ple de la Cambra escolliran el nou president. El publicista i el responsable de TGD,  Josep Maria Rovira agafarà el relleu de Morera, i serà el dotzè president de l’entitat vallenca. 

Rovira es mostrava satisfet i agraït per la confiança. De fet, a Valls només s’hi presenta una candidatura. El ple de la Cambra del dia 24 de maig estarà format per un representant, dinou empreses i set persones que formen el comitè executiu. Algunes d’elles ja estaven involucrades a l’entitat, i la meitat són membres nous.

«Liderar la Cambra és un repte de futur», va afirmar Rovira i va afegir que «seguirem insistint amb els temes d’infraestructures i també vetllarem pel talent de les persones, per exemple impulsar estudis universitaris al territori». 

Potenciar el territori

Rovira va remarcar que seguiran porenciant les festes de promoció del territori. Des de la Cambra de Comerç organitzen anualment la Gran Festa de la Calçotada, la Firagost, Valls Ocasió- la fira del vehicle usat i de segonà mà, i el Mercat de Nadal. 

«Tot el que s’ha fet fins avui es deu a la capacitat de les persones que hi ha a la Cambra. Volem donar a conèixer què fa la Cambra a Valls i també posar-la al dia», va concloure el publicista Josep Maria Rovira.
 

Comentarios
Multimedia Diari