Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Josep Rull confirma Josep Andreu com a president del Port de Tarragona

Després d'haver mantingut reunions amb els presidents dels ports de Barcelona i Tarragona el conseller de Territori i Sostenibilitat ha destacat el treball fet al capdavant de "dues de les infraestructures més importants del país"

Agències

Whatsapp
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en una imatge d'arxiu

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en una imatge d'arxiu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha confirmat en el seu càrrec als presidents dels ports de Barcelona i Tarragona (Tarragonès), Sixte Cambra i Josep Andreu, respectivament.

Després d'haver mantingut dues reunions amb els dos presidents, Rull ha destacat en un comunicat el treball fet per Cambra i Andreu al capdavant de dues de les infraestructures més importants del país, segons ha informat avui el departament.

Cambra és president de l'Autoritat Portuària de Barcelona des de gener del 2011 i Andreu ho és de l'Autoritat Portuària de Tarragona des de febrer del mateix any

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También