Más de Tarragona

Judici 1-O: Denuncien càrregues "en un ambient de World Disney" a l'IES Tarragona

Càrrecs d'ERC denuncien càrregues "desproporcionades" i "gratuïtes" a Tarragona quan la policia ja s'havia endut les urnes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Judici 1-O: Denuncien càrregues

Judici 1-O: Denuncien càrregues "en un ambient de World Disney" a l'IES Tarragona

El diputat d'ERC Jordi Salvador i la senadora republicana Laura Castel han denunciat aquest dimarts al Tribunal Suprem càrregues "desproporcionades" i "gratuïtes" a Tarragona durant l'1-O quan la policia ja s'havia endut les urnes de l'IES Tarragona. "Em van pegar sense tenir capacitat de resposta ni de protecció ni d'anticipació i en cap moment estava amenaçant ni res, estava fent fotos", ha declarat Castel.

Per la seva banda, Salvador ha assegurat que l'ambient era com "un World Disney" i que no va veure "cap acte de violència" abans que la policia fes "càrregues desproporcionades". 

Durant la tarda d'aquest dimarts, diversos votants han explicat les actuacions policials que van veure en municipis com l'escola Pau Claris de Barcelona, Sant Cebrià de Vallalta, Alcarràs o Fonollosa. L'alcalde de Fonollosa ha assegurat que era "impossible" impedir el pas dels antidisturbis, perquè "eren 20 veïns per 80 antidisturbis".

Temas

Comentarios

Lea También