Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Literatura

Judith Aragonés recomana 'L'illa de les dones del mar'

La llibretera de la llibreria Galatea de Reus explica que tracta de l'amistad de dues dones ‘haenyeo’ en l’illa de Jeju contra l’esdevenir de la història

Gloria Aznar

Whatsapp
Judith Aragonés amb les dues edicions.

Judith Aragonés amb les dues edicions.

«L’illa de les dones del mar és la història de l’amistat entre dues joves, en l’illa coreana de Jeju, una illa matriarcal on les dones són les que porten el menjar a la família».

Aquesta és la recomanació d’aquesta setmana, de mans de la llibretera Judith Aragonés, de la llibreria Galatea de Reus. De l’autora Lisa See, està editat en català per Univers i en castellà per Salamandra.

«Explica la vida d’aquestes bussejadores anomenades haenyeo, a través de diferents generacions i el rerefons són les disputes entre Corea i el Japó, tot el que van haver de patir perquè va ser una illa ocupada durant molts anys», assenyala Aragonés. També la Segona Guerra Mundial i l’impacte de la tecnologia.

La llibretera de la Galatea destaca, així mateix, la bellesa dels paisatges i el mar, en un estiu en què molta gent es quedarà a casa a causa de la pandèmia de la Covid-19. Una altra manera de viatjar. «A més a més, aquest estil de vida ha estat reconegut per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat», puntualitza Aragonés.

L’illa de les dones del mar
Autora: Lisa See
Editorials: Univers en català i Salamandra en castellà.

Temas

Comentarios

Lea También