Junts per Tarragona proposa incentivar el consum amb cupons de descompte municipals

La idea de l’estudi és que els comerços recuperin els ingressos que haguessin tingut si no hagués esclatat la crisi

18 mayo 2020 15:01 | Actualizado a 18 mayo 2020 15:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup municipal de Junts per Tarragona dona suport a una proposta, que l’empresari Ángel Campabadal ha elaborat i fet arribar a tots els grups municipals, per incentivar el consum i reactivar el petit comerç de la ciutat, un dels sectors més perjudicats per les mesures d’emergència sanitària per la Covid-19.

La proposta consisteix en un elaborat sistema de cupons de descompte emesos per l’Ajuntament i adreçats als tarragonins i tarragonines, per consumir -proporcionalment- als negocis dels sectors que han patit un major impacte en les darreres setmanes a la ciutat de Tarragona.

La idea de l’estudi és que els comerços recuperin els ingressos que haguessin tingut si no hagués esclatat la crisi, però que sigui l’administració i no les famílies qui aporti la diferència a través dels cupons.

“La proposta té un doble objectiu, d’una banda seria una ajuda directa a les famílies, que podrien realitzar les seves compres amb descomptes importants i directes” ha dit el portaveu de Junts per Tarragona, Didac Nadal, assenyalant que “d’altra banda seria una bona mesura per reactivar el consum al comerç de proximitat de forma ordenada y equitativa entre els comerços de tota la ciutat, de tots els seus barris”.

Segons l’estudi, els sectors més perjudicats serien els comerços de roba i sabates, mobles i articles de la llar, transport, oci i cultura, restauració, hotels i altres serveis. La proposta consisteix en un sistema de cupons, que es podrien descarregar a través d’una aplicació telefònica i amb descomptes d’entre un 20 i un 35% a decisió dels comerços adherits, “és una proposta imaginativa i que suposa un recolzament directe a les llars i als petits comerços” que a més podria complementarl’aplicació de la Conselleria de Comerç.

Comentarios
Multimedia Diari