Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Justícia destinarà 1,3 milions per la compra de radiotransmissors per als centres penitenciaris

Els equips seran adquirits a partir d'aquest 2015 i durant els propers cinc anys

ACN

Whatsapp
La presó de Tarragona. Foto: Lluís Milián

La presó de Tarragona. Foto: Lluís Milián

El Govern ha autoritzat aquest dimarts el Departament de Justícia a destinar 1.343.100 euros per dotar els centres penitenciaris de Catalunya de radiotransmissors i altres elements necessaris per a la comunicació interna. El Govern compleix així amb el mandat del Parlament de Catalunya. L'Executiu ha comprovat, a través del Departament de Justícia, l'estat dels serveis i comunicacions internes del conjunt de centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil. Un cop auditades les condicions de seguretat i conservació dels equips, ha donat llum verda a la inversió en radiotransmissors.

Part dels equips es destinaran a substituir material de necessària renovació, mentre que la resta es destinarà a la dotació dels nous centres penitenciaris. Els equips seran adquirits a partir de l'exercici actual i durant els propers cinc anys.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También