Jutjada per intentar matar el seu germà a cops al Pont d'Armentera

El fiscal demana per a la dona quatre anys i onze mesos de presó. Ella va reconèixer que ja va ser condemnada per clavar-li sis punyalades, perquè l’havia apallissat a ella i la seva mare.

17 octubre 2018 08:11 | Actualizado a 25 octubre 2018 13:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona que va intentar matar presumptament el seu germà dos cops s’enfronta a 4 anys i 9 mesos de presó, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, al qual ha tingut accés el Diari. Se li demana que en set anys no pugui comunicar-se ni apropar-se a menys de 100 metres del seu germà, a qui, en concepte de responsabilitat civil, haurà d’indemnitzar amb 750 euros per les lesions causades. El cas arribarà a judici el 5 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

L’escrit del Ministeri Públic recull que al voltant de les 19 hores del 17 de febrer de 2015, l’acusada estava a prop del domicili del seu germà. S’hi va apropar amb una estaca de fusta amb intenció de clavar-li, però ell la va esquivar i no va patir cap lesió. Poc després, ella va tornar on era el germà, amb un ganivet. Va abraonar-se sobre ell mentre cridava: «Que te mato, que te tengo que ver muerto». Ell va agafar el ganivet i va caure a terra juntament amb l’acusada. La dona també li va llençar un palet i la víctima va patir una contusió al costat dret, la qual va tardar 15 dies a curar-se.

Quan va ser detinguda pels Mossos, la dona va dir que havien començat a discutir per diversos motius, com l’econòmic, i va denunciar haver rebut vexacions i pallisses del seu germà. Es va reafirmar que el volia matar, però que li deia perquè marxés, que no el volia agredir amb el pal. I va reconèixer que ja va ser condemnada per clavar-li sis punyalades, perquè l’havia apallissat a ella i la seva mare.

Comentarios
Multimedia Diari