Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jutjada per intentar matar el seu germà a cops al Pont d'Armentera

El fiscal demana per a la dona quatre anys i onze mesos de presó. Ella va reconèixer que ja va ser condemnada per clavar-li sis punyalades, perquè l’havia apallissat a ella i la seva mare.

Àngel Joanpere

Whatsapp

Una dona que va intentar matar presumptament el seu germà dos cops s’enfronta a 4 anys i 9 mesos de presó, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, al qual ha tingut accés el Diari. Se li demana que en set anys no pugui comunicar-se ni apropar-se a menys de 100 metres del seu germà, a qui, en concepte de responsabilitat civil, haurà d’indemnitzar amb 750 euros per les lesions causades. El cas arribarà a judici el 5 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

L’escrit del Ministeri Públic recull que al voltant de les 19 hores del 17 de febrer de 2015, l’acusada estava a prop del domicili del seu germà. S’hi va apropar amb una estaca de fusta amb intenció de clavar-li, però ell la va esquivar i no va patir cap lesió. Poc després, ella va tornar on era el germà, amb un ganivet. Va abraonar-se sobre ell mentre cridava: «Que te mato, que te tengo que ver muerto». Ell va agafar el ganivet i va caure a terra juntament amb l’acusada. La dona també li va llençar un palet i la víctima va patir una contusió al costat dret, la qual va tardar 15 dies a curar-se.

Quan va ser detinguda pels Mossos, la dona va dir que havien començat a discutir per diversos motius, com l’econòmic, i va denunciar haver rebut vexacions i pallisses del seu germà. Es va reafirmar que el volia matar, però que li deia perquè marxés, que no el volia agredir amb el pal. I va reconèixer que ja va ser condemnada per clavar-li sis punyalades, perquè l’havia apallissat a ella i la seva mare.

Temas

Comentarios

Lea También