Jutjada una parella per realitzar obres il·legals a una parcel·la de Vallmoll

Es va detectar que els acusats, de nacionalitat espanyola, havien portat a terme moviment de terra per a la instal·lació de conduccions d’aigua i una depuradora.

23 septiembre 2019 19:00 | Actualizado a 24 septiembre 2019 08:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una parella acusada d’haver realitzat obres il·legals al terme de Vallmoll s’enfronta a un any i mig de presó, pagar una multa de 4.500 euros i la inhabilitació durant un any i nou mesos per a professió relacionada amb la construcció d’habitatges. És l’acusació llençada per la Fiscalia en el seu escrit d’acusació. El judici tindrà lloc en un dels quatre Jutjats del Penal de Tarragona en una data per concretar.

El Ministeri Públic indica que els serveis tècnics de l’Ajuntament de Vallmoll, els dies 18 d’octubre i 2 de novembre de 2017, van realitzar una inspecció a la parcel·la propietat dels processats, situada a la urbanització Bogatell, que havia estat adquirida per compravenda entre particulars el 4 de febrer de 2017. Es va detectar que els acusats, de nacionalitat espanyola, havien portat a terme moviment de terra per a la instal·lació de conduccions d’aigua i una depuradora.

La parcel·la està qualificada de parcs i jardins  (zona verda) i les obres són il·legalitzables. L’Ajuntament va incoar expedient de legalitat urbanística, suspès pel procediment penal.

Comentarios
Multimedia Diari