LA CUP de Tarragona critica l’estand de la Guàrdia Urbana del Parc de Nadal

Considera inadmissible que l’espai educatiu compti amb imatges d'antidisturbis.

03 enero 2018 16:07 | Actualizado a 04 enero 2018 13:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La CUP de Tarragona considera inadmissible que l’espai educatiu del Parc Nadal compti amb imatges d'antidisturbis i demana que es retiri aquesta clara apologia de la violència de l’estand de la Guàrdia Urbana.

Fa prop de tres mesos la Policia Nacional va carregar de forma violenta en diversos punts de la ciutat contra persones que pacíficament, lliurement exercien el seu dret a vot en el referèndum del poble català.

A banda, amb les càrregues es van causar desperfectes i destrosses en diferents edificis públics de la ciutat. Fins i tot l’alcalde Ballesteros va dir: “Hubo un exceso de violencia policial innecesario y claramente desafortunado”.

És per això que la CUP de Tarragona preguntem públicament com és que a l’estand del Parc de Nadal de la Guàrdia Urbana surten imatges d’antidisturbis del mateix cos.

La CUP considera, tal com diu l’Ajuntament de Tarragona, que el Parc de Nadal és un espai educatiu i de lleure per a infants i adolescents. Per tant, troba fora de lloc la utilització d’imatges que fan apologia de la violència com la d’agents d’antidisturbis.

La candidatura anticapitalista considera l’actitud de l’equip de govern d’hipòcrita, ja que mentre per una banda s’omplen la boca de valors i de drets humans amb la propaganda dels Jocs del Mediterrani “per tal d’impregnar la ciutadania amb l’esperit i valors dels Jocs amb valors com la solidaritat, la pau, el respecte a la diversitat, l’educació, la salut i la sostenibilitat” per l’altra callen davant del militarisme creixen a la nostra ciutat, davant de les càrregues policials de l’1 d’octubre, les pràctiques militars fetes a la ciutat, la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona o la militarització d’espais educatius com el Parc de Nadal.

Per tot això, els independentistes demanaran explicacions al proper ple a la vegada que demanen que no s’utilitzin més espais per fer apologia de la violència

Comentarios
Multimedia Diari