Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA adequa la llera del barranc del Picarany al municipi d'Almoster

Aquestes actuacions pretenen garantir una major capacitat de desguàs del torrent en casde fortes precipitacions i evitar inundacions

Redacció

Whatsapp
Imatge dels treballs de desbrossament que s'estan duent a terme a la llera del barranc del Picarany. Foto: Cedida

Imatge dels treballs de desbrossament que s'estan duent a terme a la llera del barranc del Picarany. Foto: Cedida

L’Agència Catalana de l’Aigua està duent a terme actualment treballs per adequar un tram d’aproximadament d’uns 800 metres del barranc del Picarany, dins el terme municipal d’Almoster, a la comarca del Baix Camp.

La present actuació l’està duent a terme l’empresa Forestal Catalana SA, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l’Agència Catalana de l’Aigua. Les tasques desenvolupades consisteixen en la desbrossada i retirada d’arbres caiguts, així com també la retirada d’arbres que estiguin en risc de caure a la llera i que puguin obstaculitzar la circulació de l’aigua. Aquestes actuacions garantiran una major capacitat de desguàs del torrent en cas de fortes precipitacions

Els treballs, que s’estan duent a terme fora de zona urbana, donaran una major capacitat de desguàs a la llera i es reduirà així el risc de desbordament de l’aigua en cas de crescudes sobtades de cabal provocades per avingudes.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También