Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA i l'Ajuntament d'Alcover adeqüen mil metres de la llera del riu Glorieta

Els treballs, ja finalitzats, han tingut un cost superior als 12.358 euros, finançats en un 80% per l’agència i el 20% restant per l’ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tram netejat del riu GLorieta al seu pas per Alcover.

Tram netejat del riu GLorieta al seu pas per Alcover.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament d’Alcover han finalitzat els treballs de manteniment i conservació de lleres per adequar un tram de més de 1.000 metres de la llera del riu Glorieta, al seu pas per la zona urbana d’aquest municipi de l’Alt Camp.

L’actuació ha tingut un cost superior als 12.358 euros, finançats en un 80% per l’agència i el 20% restant pel consistori.

S’ha retirat la vegetació que envaïa la llera i provocava perill d’obturació en cas d’avingudes, així com l’aclarida selectiva d’espècies arbòries que s’havien desenvolupat a l’interior de la llera. S’ha treballat en una superfície aproximada de 9.300 m2.

Amb aquesta mesura es garanteix la lliure circulació de l’aigua en aquest tram i es minimitza el risc en cas d’avingudes.

Temas

Comentarios

Lea También