Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA i l'Ajuntament d'Alcover signen un conveni per garantir el finançament i l'explotació del tractament d'aigües residuals de Mas Gassol

El sistema de sanejament consisteix en una estació de bombament i un col·lector d'impulsió

ACN

Whatsapp

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament d'Alcover (Alt Camp) han signat un conveni per a garantir el finançament i l'explotació del sistema de sanejament de la urbanització Mas Gassol, que consisteix en una estació de bombament i un col·lector d'impulsió. Amb aquest acord, aquestes instal·lacions queden incorporades al Pla de Sanejament de Catalunya i l'ACA assumeix el finançament per garantir la prestació del servei, incloent l'explotació, el manteniment, les reposicions i millores i la intervenció administrativa dels abocaments al sistema.

L'Ajuntament d'Alcover, actual administració actuant del sistema de sanejament d'Alcover, que disposa d'una depuradora en servei des de 1983 i que saneja les aigües residuals del nucli urbà, del polígon industrial i del Residencial del Remei, incorpora mitjançant aquest conveni la gestió de les instal·lacions esmentades (estació bombament i col·lector d'impulsió) i que donen servei a la població de 60 habitants, aproximadament, del nucli de Mas Gassol.

Els sistemes de sanejament en servei a la comarca de l'Alt Camp, que garanteixen més del 70% del sanejament de la comarca, són Alió, Alcover, El Pla de Santa Maria, Valls i Valls-polígon industrial.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También