Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA licita la construcció de la depuradora del Catllar

Amb un pressupost de 7,7 milions d'euros

Joan Boronat

Whatsapp

n L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació, mitjançant dos contractes, l’execució dels projectes constructius de les depuradores EDAR i col·lectors del Catllar. El pressupost és de 7.723.747,48 d’euros (Iva no inclòs). El termini per presentar les ofertes finalitza el proper 31 d’agost. L’objecte d’aquestes contractacions és el de construir dues estacions depuradores d’aigües residuals al municipi del Catllar, corresponents als sistemes de sanejament Oest 1 i Oest 2, i el seus col·lectors.

El sistema Oest 1 correspon a la part nord oest del municipi. L’EDAR s’ha dissenyat per recollir les aigües residuals de la urbanització Mas Vilet dels Pins. La planta estarà formada per una límia d’aigua que constarà de pretractament, tractament primari i tractament biològic. Els fangs que es produeixin es tractaran a l’EDAR del sistema Oest 2. En aquest cas, els col.lectors s’han dissenyat per a recollir les aigües residuals de Mas Vilet dels Pins i també es connectaran les aigües negres de les urbanitzacions Coll de Tapioles i Mas Blanc.

Pel que fa al sistema Oest 2, aquest correspon a la part sud oest. L’EDAR que s’ha de construir està dissenyada per tractar tots els abocaments de la zona, inclòs el Centre Penitenciari Mas Enric, amb els corresponents eixos de col·lectors, segons el projecte. L’obertura de pliques serà el proper 10 de setembre, i un cop adjudicat, es disposarà d’un termini màxim de 12 mesos per executar les actuacions.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También