Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ATM del Camp de Tarragona estrena un nou cercador de títols i un comptador de zones

La nova eina web permetrà saber als usuaris quin bitllet s´adapta a les seves necessitats a partir de dilluns

ACN

Whatsapp
Foto: JMB

Foto: JMB

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) del Camp de Tarragona posarà en servei aquest dilluns una nova eina web perquè els usuaris del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona puguin cercar i comparar quin és el títol de transport que millor s’adapta a les seves necessitats. Segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat, els paràmetres que tindrà en compte la cerca són el nombre de viatges que l’usuari fa mensualment, les zones que ha de travessar i si és beneficiari d’alguna condició especial, com poden ser els nens i nenes d’entre 4 a 12 anys, els membres de famílies monoparentals i de famílies nombroses, o les persones en situació d’atur. Aquesta nova eina complementa el cercador de rutes “Mou-te” de la Generalitat, on es pot trobar la millor combinació intermodal (a peu, transport públic i vehicle privat) per a desplaçar-se per tot Catalunya.

L’eina, disponible al web www.atmcamptarragona.cat, permetrà buscar els títols d'acord amb el nombre de viatges que es fa cada mes, les zones que cal travessar i si es té alguna condició especial. El funcionament es basarà a presentar en pantalla una llista dels títols existents on s’indica el nom del mateix, el nombre de zones tarifàries, el cost mitjà per viatge, el cost mitjà mensual i el cost total de compra. També inclourà una breu descripció de les principals característiques com per exemple si és un títol unipersonal o multipersonal, si té limitació horària, si té validesa mensual i si requereix ser carregat en una targeta sense contacte personalitzada.

D’altra banda, inclourà un comptador de zones que servirà per informar del nombre mínim de zones tarifàries que cal travessar per un desplaçament concret, només introduint el municipi d’origen i el de destí. Aquesta informació està basada en la zonificació del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona i té en compte els principals corredors de transport del territori.

Aquest servei s’ha creat utilitzant la tècnica Responsive Design, que permet adaptar la visualització del contingut segons el terminal des d’on s’estigui fent la consulta, sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También