Más de Tarragona

L'Acampada Jove tanca la 24a edició amb més de 27.000 joves a Montblanc

El festival organitzat per les joventuts d'ERC ha comptat amb la participació de grups com Oques Grasses, Zoo, Lildami i Train to Roots

ACN

Whatsapp
El concert d'Oques Grasses a l'Acampada Jove 2019, el 21 de juliol del 2019. FOTO: ACN

El concert d'Oques Grasses a l'Acampada Jove 2019, el 21 de juliol del 2019. FOTO: ACN

L'Acampada Jove ha tancat la seva 24a edició amb més de 27.000 joves a Montblanc (Conca de Barberà). El director del festival organitzat per les Joventuts d'ERC, Pau Morales, ha valorat la festa "molt positivament" perquè, segons considera l'organització, "s'ha consolidat com a model de festival político-musical". En aquest sentit, destaquen que s'ha augmentat l'oferta musical i de xerrades. Aquesta edició ha comptat amb la participació d'Oques Grasses, Zoo, Boikot, Lildami i Obeses, amb Train to Roots com a aposta internacional, que ha presentat el seu sisè disc 'Declaration Nº 6'.

Morales també ha volgut posar en valor la feina dels més de 500 joves de Jovent Republicà que han treballat aquestes tres dies per fer possible el festival, que asseguren que és "el de referència dels Països Catalans", i ha avançat que ja es preparen per l'edició següent, que serà la 25a.

A banda dels tres dies d'Acampada Jove, també s'ha celebrat el concurs Música Jove de grups novells, que aquest any han guanyat els finalistes del Maresme, Ventiladors.

Temas

Comentarios

Lea También