Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc aprova l’enderroc de Cal Baldrich

El pressupost del projecte és de 41.140 euros 
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un grup de turistes, a Montblanc. Foto: Cedida

Un grup de turistes, a Montblanc. Foto: Cedida

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el projecte d’enderroc de cal Baldrich, una actuació que s’inclou dins els treballs d’urbanització que es realitzen entorn del Pont Vell. 

L’enderroc de l’edifici comporta la demolició dels elements sortints de la coberta, la coberta inclinada, les jàsseres de fusta i de ferro que suporten la coberta, els envans, els revestiments de terres i escales, els forjats i els murs. Pel que respecta al material, com ceràmica, teules, pedra i ferro, es reaprofitarà.

Abans que comenci l’enderroc, s’anul·laran les escomeses de les instal·lacions, s’apuntalaran les zones en mal estat, es col·locaran bastides i lones perimetrals, així com ‘tolvas’ i sistemes d’evacuació d’escombraries, i es retiraran plaques de fibrociment ondul de la coberta. 

El pressupost de l’esmentat projecte, redactat per l’arquitecte municipal, és de 41.140 euros. Cal Baldrich és un edifici de quatre plantes.

L’activitat que es desenvolupava és variada, de magatzem a habitatge, passant per taller de cotxes. La superfície està dividida en 824 metres quadrats de magatzem i 25 metres quadrats d’aparcament a la planta baixa, 169 metres quadrats d’habitatge i 438 metres quadrats de magatzem a la primera planta, i 29 metres quadrats d’aparcament a la segona planta.

Temas

Comentarios

Lea También