L'Ajuntament de TGN decreta dos dies de dol per la mort de la consellera Santos

Nascuda a Tarragona l'any 1966, Santos va prendre possessió com a regidora del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Tarragona el 13 de juny de 2015, després de les darreres eleccions municipals

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Ajuntament de TGN decreta dos dies de dol per la mort de la consellera Santos

L'Ajuntament de TGN decreta dos dies de dol per la mort de la consellera Santos

L'Ajuntament de Tarragona ha expressat en eun comunicat el seu "més sentit condol" per la mort, aquest matí, de la consellera municipal Ana Santos Gorraiz. El consistori lamenta profundament la pèrdua de la consellera "per la seva qualitat humana i la seva àmplia dedicació a la ciutat". A més, ha decretat dos dies de dol, des de les 12 h d’avui dimecres fins a les 12 h de divendres, durant els quals "se suspendran els actes oficials organitzats pel consistori i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal".

Nascuda a Tarragona l'any 1966, Santos va prendre possessió com a regidora del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Tarragona el 13 de juny de 2015, després de les darreres eleccions municipals. Durant aquest mandat s’ha encarregat, com a tinenta d’alcalde, de les àrees de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Ciutadania, des d’on ha destacat el seu compromís i implicació per a les persones i col·lectius més vulnerables.

Amb estudis de dret, professionalment va treballar com a empresària editorial. Santos va ser una persona amb llarg compromís polític des del Partit dels Socialistes de Catalunya. També va destacar per la seva implicació al món associatiu de la ciutat com a membre, entre d’altres, de la junta directiva del Consell Rector de la Cooperativa Obrera Tarraconense, la plataforma de dones Tarragona Onada Violeta i l'Associació de Veïns del Port de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También