L’Ajuntament de TGN obliga a tancar un magatzem de l’Arrabassada

L’Ajuntament de Tarragona ha obligat a clausurar l’activitat d’un magatzem de l’empresa Fragadis al carrer Llorenç Vilallonga

08 octubre 2020 07:50 | Actualizado a 08 octubre 2020 07:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consistori ha ordenat a la companyia «cessar l’activitat» en el termini màxim de set dies, després que els serveis tècnics d’Enginyeria Industrial i la secció tècnica del Departament d’Urbanisme de l’administració de la Plaça de la Font hagin emès un informe desfavorable sobre l’activitat que, des de fa setmanes, s’està duent a terme al carrer situat a la Vall de l’Arrabassada.

Segons posen de manifest els especialistes de la corporació local, l’ús de l’espai com a magatzem «en cap moment ha estat comunicat, ni pot ser objecte de legalització», donat que l’ús que es pretén «no és admisible», segons la normativa urbanística vigent. Ahir, des de l’Ajuntament de Tarragona es va informar al Diari que, en aquests moments, el departament de Disciplina Urbanística està «treballant» en aquest fet, alhora que en breu «es notificarà a la Guàrdia Urbana» sobre el termini que té la companyia per cessar l’activitat, ja que sino es compleix l’ordre «es procedirà a sancionar».

Ahir, a diferència dels darrers dies, el local estava tancat i sense activitat. Anteriorment estava sent utilitzat com a magatzem del supermercat de la pròpia empresa que hi ha a pocs metres, al carrer Josep Carner.

Comentarios
Multimedia Diari