Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Tarragona ofereix pisos d'emergència social a les famílies desallotjades de l'edifici de Bonavista

El consistori avaluarà cas per cas i facilitarà, si s'escau, les gestions per aconseguir un lloguer social

ACN

Whatsapp
Pla obert de l'edifici en perill d'ensorrament al barri de Bonavista a Tarragona, amb desenes de mobles a la vorera. Imatge del 4 de desembre de 2016.

Pla obert de l'edifici en perill d'ensorrament al barri de Bonavista a Tarragona, amb desenes de mobles a la vorera. Imatge del 4 de desembre de 2016.

L'Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició de les famílies desallotjades de l'edifici de Bonavista pisos d'emergència social propietat del consistori. Tres de les cinc famílies s'hi instal·laran entre el dimecres i el proper dilluns, mentre que les altres dues han optat per quedar-se a casa de familiars o amics esperant una solució definitiva. El consistori ha assegurat que, des dels serveis socials, s'avaluarà cas per cas i que, si s'escau, es facilitaran les gestions perquè puguin tenir accés a un lloguer social. Aquestes cinc famílies van rebre una ordre divendres passat que havien de desallotjar abans de les quatre de la tarda d'aquest dilluns els seus habitatges davant del mal estat en què es troba l'immoble ubicat al número 14 del carrer Disset del barri de Bonavista. El risc d'esfondrament de l'edifici, amb l'aparició d'esquerdes, ha obliga l'Ajuntament a prendre aquesta decisió.

L'Ajuntament de Tarragona ha explicat aquest dilluns que analitzarà, a través d'un estudi geotècnic, què ha passat en aquest bloc, de l'any 1978, així com l'estat dels edificis adjacents.

Les famílies afectades pel desallotjament, totes propietàries dels pisos, no descarten mobilitzar-se per aconseguir lloguers socials o subvencions.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También