Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Tarragona redactarà un pla integral de platges

L'objectiu és fixar els usos, els serveis i la mobilitat en cadascun dels indrets

ACN

Whatsapp
Pla general de la platja de l'Arrabassada de Tarragona, amb una notable afluència de banyistes

Pla general de la platja de l'Arrabassada de Tarragona, amb una notable afluència de banyistes

L’Ajuntament de Tarragona impulsa la redacció d’un pla integral d’ordenació de platges que pretén fixar els usos, els serveis i la mobilitat en cadascun dels indrets. L’alcalde en funcions i coordinador d’estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, ha encarregat a l’Oficina de Projectes l’elaboració del document, en el qual hi prendran part les àrees de Medi Ambient, Urbanisme, Mobilitat, Cultura, Neteja, Empresa Municipal de Transports (EMT), Domini Públic i Guàrdia Urbana. Posteriorment, el pla se sotmetrà a la valoració dels grups polítics del consistori. Fernández ha avançat que, entre d’altres, el projecte fixarà aspectes com la tipologia de cada platja; els valors naturals a preservar; l’aparcament, l’accessibilitat i el transport públic; els usos i serveis, així com incompatibilitats; equipaments fixes i de temporada, i la seguretat.

Alejandro Fernández ha subratllat que “no hi ha cap capital a Espanya amb unes platges de tanta qualitat com les tarragonines, que són un actiu de primer nivell i que, per tant, requereixen d’una ordenació acurada i que doni garanties tant als emprenedors com als usuaris”.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También