Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona tampoc cedirà instal·lacions municipals al Saloufest en cas que l'organització li ho demani

Josep Fèlix Ballesteros es posa al costat del consistori salouenc i critica el turisme de borratxera

ACN

Whatsapp
Un británico del Saloufest, lanzándose en bomba ayer por la mañana  en la piscina de un hotel de Salou. FOTO: PERE FERRÉ

Un británico del Saloufest, lanzándose en bomba ayer por la mañana en la piscina de un hotel de Salou. FOTO: PERE FERRÉ

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha exposat aquest dijous que "estem encantats de poder contribuir a que el Saloufest, o no sigui una realitat o es canviï completament i Salou deixi de ser la destinació vinculada a turisme de borratxera". Així, encara que Tarragona mai ha deixat equipaments per a aquest esdeveniment, Ballesteros ha donat "ordre estricta" als responsables de les instal·lacions municipals de "no cedir-ne cap", responent així a la petició que li va fer l'alcalde de Salou, Pere Granados, i posant-se al seu costat. "Aquest tipus d'activitats", ha afegit l'alcalde tarragoní, "no van a favor del bon nom ni d'aquest territori, ni de la Costa Daurada, ni de Salou ni de Tarragona".

"L'alcalde Granados em va demanar que les instal·lacions de Tarrgona no fossin posades a disposició del Saloufest", ha detallat Ballesteros, que ha insistit també que comparteix "total i absolutament el posicionament de l'equip de govern i de l'Ajuntament de Salou". "Nosaltres no volem un Saloufest", ha etzibat.

Per l'alcalde de Tarragona, els dos municipis tenen la seva pròpia oferta turística. La de la capital, dirigida a la cultura, la gastronomia i el turisme familiar, ha dit, "i d'aquí no ens mourem", ha conclòs.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También